Airco

Airco

Airco in Gent

Airco in Gent: Een airco voor in uw huis zorgt voor een stabiele aangename temperatuur het hele jaar door. De voordelen van dit systeem is, dat het tegelijkertijd ook de luchtvochtigheid regelt. Wat een positieve invloed op de gezondheid.

Warmtepomp Gent

Lucht-lucht warmtepompen zijn ook energiezuinig. Ze halen 75% van hun energie uit de omgevingslucht. De rest van de energie is afkomstig van elektriciteit. Ook deze kan afkomstig zijn van groen energie zoals zonnepanelen. Kortom gratis warmte of koeling.

  • Particulieren
  • Tekst
  • Wandmodel
  • Vloermodel
  • Plafondcasette
  • Inbouw
  • Bedrijven

Airco in Gent

Een ander voordeel is dat de airco ook in omgekeerde richting werkt ( warmtepomp ). Ideaal dus om bijvoorbeeld een airco te kopen voor in de slaapkamer. Meestal is het daar in de zomer te warm en in de winter kan je ermee verwarmen.

Uiteraard kan u een airco ook elders bij u thuis gebruiken. Dus wanneer u overweegt een airco bij ons te kopen en wat u dit gaat kosten, stellen we hier even de belangrijkste modellen voor. Al deze modellen bestaan zowel in split uitvoering of mult-split.

 

Airco in Gent

 

Wandmodel airco

Dit is  één van de modellen die het meest wordt toegepast in bestaande woningen.

Ze zijn compact en kunnen eenvoudig geplaats worden zonder dat er veel ingrijpende bouwkundige werken moeten uitgevoerd worden.

Ze worden meestal geplaatst in woonruimtes, zoals in de living, of kleine kantoren.

Deze hebben ook een fluisterstille werking wat ze ideaal maakt voor in de slaapkamer.

Uiteraard zijn ook deze wandmodellen zeer energiezuinig ( energieklasse A+++ )

Wij werken vooral met toestellen van Daikin in Mitsubishi. Er bestaat hierbij een gamma van budget tot design modellen.

Vloermodel airco

Vloermodellen zijn geschikt voor ruimtes waar het niet mogelijk is om bijvoorbeeld een wandmodel te plaatsen door een schuine wand. Zoals een slaapkamer onder het dak.

Ook indien er geen, of weing vals plafond is zijn deze toestellen geschikt. Ze zijn ideaal voor montage onder een raam, in een nis,  of gewoon aan de muur.

Deze zijn makkelijk te plaatsen  zodanig dat er geen of weinig structurel aanpassingen nodig zijn. Bovendien ogen deze vloermodellen ook nog mooi dankzij hun compact design. Daardoor zullen zij zeker een plaatsje kunnen vinden in uw huis.

 

Ook een interessante weetje is dat deze toestellen uitermate geschikt zijn ter vervanging  van een accumulatie kachel. Meestal passen zij perfect op de plaats waar de oude kachel stond. In combinatie met zonnepanelen is dit een zeer energie neutrale oplossing.