Onderhoud en airco installateur

Onderhoud en airco installateur

Onderhoud airco

Dringende interventies

Voor een noodoproep of een gewoon onderhoud reageren wij zo snel mogelijk aan al onze klanten. Onderhoud van uw airco is belangrijk om de unit zo efficiënt mogelijk te laten werken en zorgt voor een langere levensduur.

Onze techniekers bij Climavert airco installaties zijn degelijk opgeleid om elk merk en model te kunnen onderhouden het hele jaar door. Indien uw airco niet meer kan koelen of onvoldoende uw woning/ruimte koelt, is het cruciaal om jou unit te laten nakijken.
Door een inefficiënte werking van uw toestel, verliest u mogelijks geld op jouw maandelijkse energiefactuur, en voel je je niet langer comfortabel in je woning of bedrijf.

Indien mogelijk zorgen wij meteen voor een permanente herstelling. Indien dit niet zo zou zijn omdat bijvoorbeeld de nodige stukken niet beschikbaar zijn, kan u bij ons een tijdelijke koelinstallatie verkrijgen. Zo blijft de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd.

Wanneer je ons inhuurt voor AC-reparaties, AC-onderhoud en AC-installaties in Gent. Zal je snel merken waarom wij beter zijn dan onze concurrenten.

Climavert te Gent garandeert een snelle response voor onze klanten. Een hoge kwaliteit van herstellingen, en een goede service voor u airco installaties.

Wij staan voor je klaar, contacteer ons vandaag nog op 0477/944993

Waarom niet kiezen voor een onderhoudscontract?

Zoals uw wagen of verwarmingsketel regelmatig een onderhoud nodig heeft, is dit net hetzelfde met uw airco. Dit blijft de grootste garantie geven tegen ongewenste defecten. Tijdens het onderhoud van uw unit kunnen we mogelijke problemen tijdig opmerken en eventueel vermijden dat de bedrijfszekerheid van uw installatie in het gedrang komt.

Als u kiest voor een onderhoudscontract bespaart u zichzelf héél wat zorgen en eventuele dure herstelkosten. Onze experts komen om de 6 maand bij u langs om de nodige check-up te doen en de installatie te reiningen, jaarlijks voorzien wij een groot onderhoud. Zo kunnen we eventuele defecten vroegtijdig opsporen.

Wat doen wij tijdens zo een onderhoud? We controleren de slijtgevoelige onderdelen en vervangen ze indien nodig. We reinigen de installatie, controleren parameters en drukken en stellen ze bij indien nodig. Zo blijft u installatie energie-efficiënt funcitioneren en bespaart u zo op uw energiefactuur.

Investeer in een tijdig onderhoud en bespaar zo de kopzorgen en de kosten van een dure herstelling. Wanneer u voor een onderhoudscontract kiest bent u ook altijd zeker van een snelle interventie.

Onderhoud airco bedrijf

Ontvang uw gratis offerte